The Regulatory Framework of Forced Restructuring of Banks in the Polish Legal System - Szczęśniak, Paweł
Problematika prostriedkov nútenej reštrukturalizácie bánk v poľskom právnom systéme. Opis podstaty a hlavných fáz reštrukturalizácie.