Relationship between Changes in Business Environment and Introducing New Methods, Tools and Procedures of Control(-ling) - Mišún, Juraj, 1978-
Zmeny v Slovenskej republike, týkajúce sa kontroly a tiež nových metód, nástrojov a postupov v rámci kontroly. Kontrola, ako osobitný pojem na zdôraznenie rozdielu od nemeckej teórie riadenia. Teoretické aspekty pojmu kontrola vo vzťahu k minulosti i budúcnosti. Vzťah medzi vnímanými zmenami v podnikateľskom prostredí a zavádzaním nových metód, nástrojov a postupov do tohto procesu v podnikoch. Štatistické metódy pri hodnotení dotazníkov.