Quantification of Educational Process Parameters Using New Technologies - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Nové trendy vo vzdelávaní na univerzitách (e-learning). Model na meranie efektívnosti pedagogického procesu pomocou podpory informačných technológií. Tvorba vzdelávacieho systému, zameraného na zníženie rozdielov vo vzdelávacích návykoch a zručnostiach z vybraných oblastí ekonomických štúdií, zameraných na kvantitatívne metódy. Vstupný test je potrebný pre predmety ako je matematika, ekonómia, či cudzí jazyk. Dôkaz, že existuje korelácia v zimnom semestri medzi výsledkami prijímacích skúšok a hodnotiacimi výsledkami v predmete matematika.