Optimal Government Size in Czech Republic and Slovakia - Boór, Matej, 1988-
Vzťah medzi veľkosťou vlády a hospodárskym rastom. Skutočná veľkosť vlády v EÚ, na Slovensku a v Čechách. Optimálna veľkosť vlády v krajinách EU.