Opodstatnenie zdanenia pri spravodlivom rozdeľovaní vytvorenej hodnoty z pohľadu Davida Ricarda - Zubaľová, Alena, 1959-
Analýza, či niekdy bolo a v súčasnosti je zdanenie spravodlivé. Hľadanie faktorov rozdelenia spoločnosťou vytvorenej hodnoty. Pohľad britského ekonóma Davida Ricarda.