Zriaďovanie záložného práva obcou v daňovom konaní - Hrtánek, Ladislav
Právna úprava zriadenia záložného práva podľa zákona 563/2009 o správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. Preventívny a reštrikčný aspekt záložného práva. Ilustračné príklady.