Indikátory efektu přelévání v regionech - Kotíková, Sylvie
Indikátory spillover efektov (efektov prelievania). Kvantifikovateľné faktory spillover efektov na regionálnej úrovni NUTS 3. Zhrnutie zistených záverov.