Globalization Vs. Economic Growth in New Countries of the European Union - Swadzba, Stanisław
Medzinárodné porovnanie vplyvu globalizácie v nových členských štátoch EÚ; preukázanie jej úrovne, zmien a výšky ekonomického rastu.