Problems of Corporate Economics and Sustainable Development in the Context of the Sanction World Order: Living Standards and Live Quality - Zhulega, Irina A.
Systematická analýza podnikovej ekonomiky a princípov trvalo udržateľného rozvoja proti dopadu sankcií. Identifikovanie problémov trvalo udržateľného rozvoja spôsobených zavedením sankcií, sťažujúcich dosiahnutie cieľov z dlhodobého hľadiska. Navrhnutie možných spôsobov riešenia zistených problémov.