Review of the 2019 European Parliament Election in Slovakia - Csányi, Peter, 1978-
Čo robia poslanci Európskeho parlamentu? Situácia pred voľbami do EP na Slovensku (kampane a predpovede). Nárast pravice v slovenskej politike. Oficiálne výsledky volieb do Európskeho parlamentu v roku 2019.