Komparácia sociálnej inklúzie migrantov: Švédske kráľovstvo a Nemecká spolková republika - Dancáková, Ivana
Integrácia migrantov vo Švédskom kráľovstve a Nemeckej spolkovej republike – index MIPEX. Potenciál sociálnej inklúzie vo Švédskom kráľovstve a Nemeckej spolkovej republike – indikátory Zaragoza.