Územná organizácia severozápadného teritória USA - Futó, Gilbert
Rozdelenie územia v procese vytvárania Spojených štátov. Územné delenie v roku 1775. Plán pozemkovej organizácie. Sedem pásiem v (budúcom) štáte Ohio. Vnútorná štruktúra mesta s rezervovanými sekciami. Hlavné pozemkové delenie (budúceho) štátu Ohio. Hlavné meridiány a základné čiary Severozápadného teritória. Metóda označovania miest.