Investičné prostredie krajín V4: regionálne porovnanie vybraných faktorov ovplyvňujúcich rozhodnutia priamych zahraničných investorov - Košdy, Martina, 1990-
Postavenie Slovenskej republiky v medzinárodných rebríčkoch hodnotiacich podnikateľské prostredie. Porovnanie vybraných determinantov PZI v krajinách V4. Komparácia umiestnenia krajín V4 v regionálnom porovnaní v rámci analyzovaných ukazovateľov.