Konflikt v práci ako dar - Vypušťáková, Zora
Modely správania počas konfliktu. Úloha manažéra počas konfliktu. Tri hlavné princípy ako byť dobrým lídrom. Čo robiť v prípade konfliktu na pracovisku. Práca s podstatou každého človeka. Sympatie vs. nesympatie k daným ľuďom.