Meno ako výhoda? Experimentálny výskum zameraný na efekt poradia na listine - Jusko, Jakub
Analýza vplyvu poradia kandidátov na listine, a to v spojitosti s voľbami do zastupiteľstiev VÚC na Slovensku.