Nová sociálna ekonomika a nové výzvy na Slovensku znovuobjavenie sociálnej ekonomiky - Šebestová, Petronela
Medzinárodné kritériá a rozsah pôsobnosti sociálneho podnikania a príprava procesného modelu sociálneho podniku. Právne formy a typy sociálnych podnikov na Slovensku. Spoločensky prospešné služby sociálnej ekonomiky . Vymedzenie znevýhodnených, zraniteľných a zainteresovaných osôb. Subjekty sociálnej ekonomiky. Sociálny podnik. Typ sociálneho podniku podľa zamerania činnosti. Registrácia a register sociálnych podnikov.