Analysis of the Agricultural Land Market Transactions in Selected Regions of Slovakia in the Years 2007–2016 - Buday, Štefan
Výskum a analýza faktorov ovplyvňujúcich trh s pôdou a trh s prenájmom poľnohospodárskej pôdy v dvanástich okresoch SR. Intenzita predaja a nákupných transakcií poľnohospodárskej pôdy. Priemerná trhová cena pozemkov, hodnotenie jej vývoja. Medziročné porovnanie vývoja trhu s pôdou.