Access to Credit and Growth of Firms - Brzozowski, Michał
Analýza rastu zamestnanosti a tržieb spoločností v tranzitných krajinách východnej Európy a strednej Ázie, ktoré získali bankové úvery v dôsledku globálnej finančnej krízy. Pomocou modelu sa ukázalo, že úvery pozitívne súvisia s rastom tržieb, ale negatívne súvisia s rastom zamestanosti.