Ekonomická analýza nakladania s komunálnym odpadom v meste Kyjev - Skrypachov, Eduard, 1990-
Analýza súčasného stavu s nakladaním odpadu v meste Kyjeve a návrh opatrení na zlepšenie nakladania s odpadmi v riešenej oblasti.