Participácia spotrebiteľov na aktivitách podniku a nové trendy v spotrebiteľskom správaní - Danková, Lenka, 1993-
Participácia spotrebiteľov na tvorbe hodnoty v podnikoch a identifikácia komunitných iniciatív na online platformách. Nové trendy v spotrebiteľskom správaní, ktoré majú na svedomí aj vznik online komunitných iniciatív.