Evolutionary Psychology, Economic Freedom, Trade and Benevolence - Levendis, John
Overovanie tézy autorov, že veľa ľudí inklinuje k socializmu a je proti kapitalizmu na základe genetickej výhodnosti tohto modelu v predchádzajúcich generáciách. Skúmanie obchodu a dobročinnosti v ľudskej prehistórii a ich vplyv integrovaný do ľudskej psychiky.