Obaly v dodávateľskom reťazci sa menia na ekologickejšie - Poracký, Marek
Riadenie vplyvu obalov na životné prostredie ako zákonná povinnosť. Význam obalov v priemyselných dodávkach medzi firmami. Vplyvy na výber typu obalu. Výber obalového materiálu v automobilovom priemysle. (Eko)obaly verzus kalkulácia nákladov.