Output Gap in the Czech Economy: DSGE Approach - Bechný, Jakub
Prezentácia troch mier produkčnej medzery, odhadnutých dynamickým stochastickým všeobecným rovnovážnym modelom českej ekonomiky. Definícia produkčnej medzery ako odchýlky od cenovej úrovne produkcie, ktorá je generovaná výlučne trvalými rastovými otrasmi.