Building Competitive Advantage throug Customer Experience Management - Havíř, David
Analýza vzájomnej závislosti zákazníka s marketingovým trendom, skúsenosti, tvorba a vnímanie hodnoty a citlivosti na ceny ako potenciálne stavebné kamene pre diferenciáciu na príklade mestskej dopravy v Českej republike.