Soustřeďte se na jedinečnost - Sýkora, Vladimír
Podnikanie v Rusku. Zmeny na ruskom trhu, posilnenie úlohy domácej ekonomiky, jej rast a nové príležitosti pre investorov. Adaptácia na ruský trh. Úspech stojí na ľuďoch. Dôležitosť osobných kontaktov a vzťahov. Význam písomných dokumentov. Snaha predpisy zjednodušiť a komunikáciu digitalizovať. Základné predpoklady úspechu na zahraničnom trhu.