Akvizičné prehľady so statusom bezpečnostnej informácie - Sedlák, Miro
Vytvorenie mechanizmu zo strany EÚ na preverovanie zahraničných investícií s cieľom kontrolovať vplyv tretích krajín na kritickú infraštruktúru, technológie a dáta. Hlavné oblasti sledovania investícií. Výška čínskych investícií v EÚ.