Hutnícka logistika: Presuny tisícok ton materiálu - Brezovský, Jozef
Špecifiká hutníckej logistiky. Dôležitosť koordinácie od seba závislých procesov, presné načasovanie jednotlivých operácií výrobného procesu. Náchylnosť na koróziu a jej vplyv na balenie aj distribúciu. Nasadenie primeranej manipulačnej techniky. Optimalizácia manipulácie s použitím automatizácie.