Priebežná účtovná závierka cestovných kancelárií - Adamíková, Monika
Zostavovanie priebežnej účtovnej závierky cestovnej kancelárie. Prehľad opatrení MF SR na zostavenie účtovných závierok a vzorov účtovných závierok. Praktické príklady.