City Specialisation and Diversification in South East Europe (SEE) Countries - Rašić Bakarić, Ivana
Úloha lokalizačných (alebo špecializačných) ekonomík a urbanizačných (alebo diverzifikačných) ekonomík v mestských post-transformačných krajinách SEE. Vzory technologickej špecializácie v rámci miest. Charakteristika mestských klastrov.