Nesúhlasíme so zálohovaním PET obalov - Katriak, Martin
Zväz obchodu SR nesúhlasí so zálohovaním PET nápojových obalov, ktoré odporúča Ministerstvo životného prostredia. Zväz poukazuje na nevhodnosť zberu zálohovaním. Odvoláva sa na vysokú nákladovosť, stratu zákazníkov a možné dosahy ceny. Stručný výpočet nákladov pre zavedenie nového systému.