Vyžiadala si ho digitálna doba - Halasová Bakošová, Henrieta
Rozhovor s odborníčkou na ochranu osobných údajov, Katarínou Kročkovou. Od účinnosti nariadenia o GDPR prešiel už rok, no mnohé firmy nemajú jasno, čo všetko sú osobné údaje a koho sa to týka. Vysvetlenie procesu implementácie nariadenia. Kontrola a výška pokuty pri nezavedení nariadenia.