Overview of Methods Used for the Improvement of Teamwork Processes - Rechtorík, Miroslav
Tímová práca a dynamika tímovej práce rýchlo získavajú pozornosť v obchodnom svete. Nové trendy v riadení tímovej práce a v jej dynamike, dôležitosť alebo efektívnosť tímovej práce a poskytnutie jasných a hmatateľných pokynov pre iné organizácie na zahrnutie prezentovaných metód do ich vlastných procesov. Posun najviac viditeľný v organizáciách poskytujúcich služby využívajúce informačné technológie.