Political and Ideological Sources of the Position of President in French Fifth Republic - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Francúzsko ako významný člen Európskej únie. Význam Charlesa de Gaullea pre Francúzsko. Vznik piatej republiky referendom v roku 1958.