Energetické nápoje predáva imidž - Raševová, Kristína
Výrazne rastúci záujem o energetické a športové nápoje. Spotrebitelia pozitívne prijímajú novinky. Systematické budovanie značiek najväčších predajcov sa odráža v náklonnosti zákazníkov k prémiovým produktom.