Všetky produkty potrebujú servis - Raševová, Kristína
Správne vystavenie tovaru v maloobchodných predajniach ako kľúčový aspekt predaja. Stále väčšiu úlohu zohráva regionalita a poloha obchodu, zloženie populácie a demografia, sezónnosť, ale aj kúpna sila obyvateľstva. Na toto všetko by mal prihliadať merchandisingový servis.