Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity? - Sisto, Roberta
Nové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy.