<The> Size of the Shadow Economy as an Indicator of Tax Collection Efficiency - Zubaľová, Alena, 1959-
Analýza vzťahu medzi efektívnosťou výberu daní a objemom tieňovej ekonomiky prostredníctvom regresnej analýzy.