Towards the Maturity of ICT Regulation - Integrated Regulation - Śliwa, Renata
Koncepcia integrovanej regulácie v sektore IKT a pohľad na vývoj smerom k regulácii vedený cieľmi hospodárskej a sociálnej politiky.