Afganistan a začarovaný kruh drogovej problematiky - Čech, Ľubomír, 1955-
Fakty o narastajúcej drogovej hrozbe. Hlavné smery pašovania afganských drog. Hľadanie nových spôsobov prepravy drog a dôležité štruktúry ich realizácie.