Analysis of Compliance Behaviour and Encouraging Tax Compliance - Rabatinová, Marcela, 1977-
Analýza postojov daňovníkov k daňovej povinnosti, opis stratégií na zvýšenie dobrovoľnej daňovej povinnosti a navrhované nástroje v rámci jednotlivých stratégií.