Vliv mobilní telefonie na ekonomický růst - Čihák, Jakub
Vzťah medzi telekomunikáciami a hospodárskym rastom. Údaje použité z rozvojových a rozvinutých krajín v rokoch 2000 - 2016. Penetrácia mobilných telefónov a jej vplyv na hospodársky rast, kde jednorazové zvýšenie penetrácie mobilných telefónov má za následok zvýšenie hospodárskeho rastu. Regulačné inštitúcie a ich významný vplyv na prienik v rozvojových krajinách; vo vyspelých krajinách je vplyv regulačných inštitúcií pozitívny, ale nie významný.