Reputácia a jej budovanie - Panyiová, Andrea
Online reputácia je neoddeliteľnou súčasťou prezentácie každej firmy. Reputácia výrazne vplýva na predaj a tržby. Vďaka hodnoteniam sa hotely stávajú porovnateľnými v internetovom prostredí. Každý má rovnakú šancu dosiahnuť úspech, ak sa bude venovať kvalite a servisu. Na globálnej úrovni v počte hodnotení vyhráva Booking.com. Hodnotenia je potrebné manažovať. Zvláštnu pozornosť je potrebné venovať negatívnym hodnoteniam. Každý člen tímu musí žiť reputáciou hotela. Ako nadchnúť hostí.