Čo ovplyvňuje chuť na pivo determinanty spotreby piva v Európe - Jankovič, Patrik, 1992-
Spotreba piva v Európe a identifikácia faktorov, ktoré spotrebu ovplyvňujú. Vzťah medzi spotrebou piva a výškou príjmu. Spotreba piva v Česku.