Kos sa stal príkladom, ako efektívne čeliť neočakávaným udalostiam - Hricková, Yka
Rozhovor s prezidentkou Asociácie hotelierov na Kose o incomingovom turizme na gréckom ostrove Kos, o dôležitosti kvalitného personálu, o tom, ako pomáha asociácia svojim členom, o dôsledkoch zemetrasenia na Kose, o hlavnej konkurenčnej výhode ostrova.