Reálna konvergencia logistickej výkonnosti krajín sveta, EÚ a V4 - Dluhoš, Martin, 1991-
Možnosti konvergencie krajín sveta, Vyšehradskej štvorky a Európskej únie v rámci logistickej výkonnosti v rokoch 2007-2016 s využitím indexu logistickej výkonnosti a konceptu beta konvergencie. Overenie hypotézy či v rámci krajín EÚ a skupiny V4 dochádza k rýchlejšej konvergencií krajín.