"Wow" wellness - Cathala, Hana
Existencia wellness a spa v hoteli už nie je pre hosťa zaujímavým bonusom, ale nepísanou povinnou službou. Spokojnosť hosťa a vyhodnotenie pobytu bude závisieť od - kvality komunikácie personálu, od toho, ako bezpečne a bez stresu sa počas pobytu cítil a od toho, čo bolo výnimočné, čo inde nezažil. Navrhovaný koncept vínoterapie. Slovenské hotely s najlepšími wellness službami.