Aktuální stav řízení rizik a regulace bankovnictví - Daňhel, Jaroslav
Recenzia na vedeckú publikáciu, ktorá sa zaoberá teoretickými prístupmi k pojmu regulácia, rizikami v bankovníckej praxi, cyklickým a štrukturálnym rozmerom systematického rizika a jeho dopadom na reálnu ekonomiku.