Inovatívne prístupy v riadení ľudských zdrojov v kontexte sociálnych inovácií malých a stredných podnikov SR - Jankelová, Nadežda, 1966-
Teoretické východiská riadenia ľudských zdrojov. Trendy v riadení ľudských zdrojov v kontexte sociálnych inovácií. Prieskum sociálnych inovácií v oblasti riadenia ľudských zdrojov v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Využívané trendy v riadení ľudských zdrojov v skúmaných podnikoch.