Kľúčové faktory efektívnosti verejného obstarávania v SR - Grega, Matúš
Identifikácia hlavných faktorov určujúcich efektívnosť verejného obstarávania v Slovenskej republike, analýza najdôležitejších z týchto faktorov a navrhovanie reakcií. Výsledky dotazníka a analýza sekundárnych údajov naznačujúce, že takýmito hlavnými faktormi sú nadmerná byrokratizácia, časté legislatívne zmeny, korupcia a etika a dominantné využívanie kritéria najnižšej ceny pri výbere dodávateľov. Analýza týchto faktorov.