Prostredie pre výskum a vývoj - Zagoršek, Branislav, 1984-
Prehľad literatúry, v ktorej sa autori venujú otázkam konkurencie, výskumu a vývoja. Hodnotenie prostredia pre výskum a vývoj. Sledované premenné: výdavky na výskum a vývoj, dostupnosť najnovších technológií, adopcia technológií podnikmi, kapacita pre inovácie. Klastrová analýza.